Café
IN DE OUDE MARENPOORT
Leiden
Café In De Oude Marenpoort heeft een apart zaaltje op de eerste verdieping. Dit zaaltje kan kosteloos worden gebruikt. Er staat  een bar met tap en een koeling, een vijftal tafels met stoelen en een televisie (en eventueel een video). De inrichting is vergelijkbaar met die van de Marenpoort, dus een klein soort bruin café. Het zaaltje is geschikt voor maximaal 30 personen.

Het Marezaaltje wordt onder meer gebruikt voor dispuut-, jaarclub- en huisvergaderingen, vrijgezellenavonden, het in besloten kring bekijken van voetbalwedstrijden, darttoernooien, ontgroeningen, als oefenruimte voor licht drama, kleine recepties, besloten verjaardagen, bedrijfsfeestjes en kleine afstudeerborrels.
In overleg is er dus van alles mogelijk! Voor grotere afstudeerborrels is het Marezaaltje te klein. Deze kunnen gewoon in de Marenpoort zelf worden gehouden.

Hoe gaat het in zijn werk? Het zaaltje zelf is gratis. Vervolgens zijn er drie mogelijkheden:
1. met een barkeeper in het zaaltje,
2. zonder barkeeper, of
3. de drank beneden halen.

Met een barkeeper van de Marenpoort zijn de prijzen gelijk aan die beneden
(minimum omzet van € 350,-).
Zonder barkeeper dient er verplicht een vat van 20 liter afgenomen te worden
(€ 125,- dus rond de € 1,50 per biertje) en als de drank beneden wordt gehaald zijn de prijzen vanzelfsprekend gelijk aan die beneden, en geldt er geen minimum.
Het is absoluut niet de bedoeling eigen drank mee te nemen!

Het zaaltje kan dus door iedereen gebruikt worden. Ook als men er voor kiest om met acht vrienden gezellig een avondje voetbal te komen kijken, zonder de ruis van het café. Additionele kosten zijn er niet, u consumeert wat u wilt, zonder enige verplichtingen. U kunt dezelfde dag nog informeren of het zaaltje die avond vrij is, maar de ervaring leert dat van te voren reserveren wenselijk is.

Als er in het zaaltje geen barkeeper is mag er gerookt worden!

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht aan de bar.

Het Marezaaltje is helaas tijdelijk niet beschikbaar